Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

https://www.suomenlatu.fi/

Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille ja liikuntaryhmiin. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen suurin ulkoilun aikakauslehti Latu&Polku tukee sinua ulkoiluharrastuksessasi. Suomen Ladun jäsenenä voit edistää oman hyvinvointisi lisäksi myös muiden suomalaisten liikunnallista elämäntapaa. Tule mukaan yhdistystoimintaan, toimikuntiin, vetäjäksi retkille tai muuten vain liikuttamaan kanssaihmisiäsi.

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenenä vaikutat erilaisten ulkoilupaikkojen olemassaoloon, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Termospullon kantajaa ei nimittäin tavallisen kansalaisen murheet kosketa, sillä höyryävän kahvikupin saattaa nauttia vaikkapa luonnon keskellä.

Tarkoituksena on Suomen Ladun toimintasuunnitelman mukaan edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina. Kemin Ladun toiveena on, että uudet ja vanhat jäsenet löytävät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Suomen Latu on jakanut toimintansa kolmeen eri painopisteeseen, joiden mukaan Kemin Latukin toimii:

ULKOILE-OSALLISTU-VAIKUTA