Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suomen Ladun jäsenpalvelut uudistuvat. Mitä se tarkoittaa jäsenelle?

01.11.2022 klo. 08:00 - 31.12.2022 klo. 17:00

Jäsenkortti ja itseasiointi

Jäsenen itseasiointisivusto Jäsenpolku avautuu 1.11.2022. Lähetämme sähköpostitse kutsun sivuston käyttäjäksi, jos sähköpostiosoite on tiedossamme. Valitse “Luo uusi salasana” ja seuraa sivuston ja sähköpostin ohjeita. Itseasioinnin kirjautumisosoite on https://suomenlatu.crmieportal.com/login.

Sivuston kuvakkeiden kautta löydät jäsenkortin, yhteystietojesi muokkauksen, jäsenyytesi tiedot sekä tietoa yhdistyksesi ja Suomen Ladun toiminnasta. Sivusto toimii myös mobiililaitteilla.

Jos käytössäsi ei ole tietokonetta tai mobiililaitetta, voit pyytää jäsenkortin myös Suomen Ladun jäsenpalvelusta.

Jäsenmaksulasku ja jäsennumero

Jäsenmaksulasku saapuu vuodenvaihteessa sähköpostitse, jos meillä on sähköpostiosoitteesi. Vuoden 2023 jäsenmaksulaskun vastaanotettuasi voit tilata myös e-laskun. Lue ohjeet pankkisi sivuilta. Laskuttajana on Suomen Latu ry.

Suomen Ladun jäsennumerot uudistuvat. Jatkossa sinulla on vain yksi jäsennumero, vaikka olisit useamman yhdistyksen jäsen. Asiakasnumeron eli jäsennumerosi sekä 2023 laskun viitteen löydät jäsenmaksulaskulta tai itseasioinnin Laskut-osiosta.

Jäsenet, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, saavat laskun paperisena kuten ennenkin.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi

Keräämme nyt jäsentemme puuttuvia sähköpostiosoitteita uutta jäsenrekisteriä, sähköistä laskutusta ja jäsenen itseasiointisivustoa varten.

Ilmoita tietosi »

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Vaihto toiseen yhdistykseen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2023.

Ilmoita muutoksista »

Voit tehdä muutokset myös sähköpostitse: jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai puhelimitse: 09 8567 7450.

Jäsenpalvelussamme voi olla marraskuun alussa ruuhkaa jäsenrekisterimuutoksen vuoksi.

Details

Start:
01.11.2022 klo. 08:00
End:
31.12.2022 klo. 17:00